Skip to content
SUPPORTTJÄNSTER – En DEL AV KAMIC SECURITY

KOMPLETT KUNDSUPPORT & FÖRSTKLASSIGA PRODUKTER

ETT BRETT UTBUD AV SUPPORTTJÄNSTER

OUTSOURCA DIN SUPPORT

Anlita en erfaren och engagerad supportavdelning till er teknik/hårdvara. Tillsammans för ökad kundnöjdhet!

SERVICE PÅ FÄLTET

I ert skräddarsydda avtal väljer ni enkelt till om ni önskar support och service på plats. Exempelvis översyn av ladd stationer eller service på er UPS

ÖVERVAKNING

Vi övervakar er tekniska utrustning och genomför löpande åtgärder enligt överenskommelse.

OUTSOURCA DIN SÄLJAVDELNING

Våra erfarna säljexperter vägleder era kunder genom hela köpprocessen.

REKLAMATIONS HANTERING

I kombination med support kan vi även hantera era reklamationsflöden och garantiärenden.

LOGISTIKTJÄNSTER

Vi sköter inköp, lagerhantering och leveranser till era kunder.

FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE – SKRÄDDARSYDD SUPPORT

Efter att vi fått kontakt och kortfattat stämt av ämnet med varandra så bokar vi in ett första möte över en kaffe hos er, hos oss eller på annan plats men framför allt där det passar dig er.

Support/kundservice handlar i första hand om att skapa en upplevelse för kunden och därför börjar vi en diskussion utifrån ett tomt papper för att komma fram till ett koncept TILLSAMMANS som fungerar för era kunder och er verksamhet.

FRÅN INLEDANDE DISKUSSION TILL FORMELLT UPPDRAGSDOKUMENT

Under samtalen med er hjälps vi åt att konkretisera vilka supporttjänster ni önskar. Vi lyssnar på er beskrivning av er verksamhet, och de utmaningar ni står inför, och bidrar med behovsanalys utifrån vår erfarenhet och expertkompetens.

Tillsammans skapar vi en tydligare bild, som kokar ner till en noggrann dokumentation av vårt uppdrag hos er. Inledande möten är helt kostnadsfria och förutsättningslösa, och naturligtvis behandlas all er information helt konfidentiellt. Om så önskas tar vi fram skriftliga sekretessavtal från start.

ÖVERGRIPANDE ÄMNEN VI DISKUTERAR

  • Företagskultur & Affärsidé
  • Utmaningar
  • Önskade öppettider
  • Passande prismodell
  • Tjänster & Produkter
  • Förväntningar på en extern supportavdelning
  • Definition av uppdrag

SUPPORTEN REKOMMENDERAR – VÅRA PRODUKTER

Vi levererar produkter med support för en så smidig kundresa som möjligt. Fördelen med detta är att all hårdvaruförsäljning inkluderar uppstartshjälp genom vår supportavdelning. Detta är en trygghet för dig som kund till oss. Vi åtar oss också att utföra service på era larmväskor enligt överenskommelse

LARMVÄSKA FÖR UTOMHUSBRUK

Med en genomtänkt larmväska larmar du snabbt och säkert byggställningar, entreprenadmaskiner och andra tillfälliga objekt utomhus. Ingen nätanslutning krävs då strömförsörjning tryggas av kraftfulla batterier med upp till tre års driftstid. Kontakta oss, så hjälper våra supportagenter dig att välja larmsystem.

SNABB TILLFÄLLIG LARMNING

Larmväskan är utvecklad för snabb och enkel larmning av t.ex byggställningar, entreprenadmaskiner, kraftverk eller andra utomhusobjekt som kräver hög säkerhet.

Väskan innehåller uteslutande Videofied® – produkter som är helt batteridrivna och klarar tuffa utomhusmiljöer. Den kan därför placeras överallt där GPRS -nät finns tillgängligt. Strömförsörjning garanteras av kraftfulla batterier med en livslängd på upp till tre år.

Ingående detektorer har inbyggd kamera och skickar ett 10 sekunder långt videoklipp när larmet löses ut. Videosekvensen ger snabba besked om larmet har utlösts av t.ex ett passerande djur, en vajande gren eller om orsaken är ett verkligt intrång.

ALLT DU BEHÖVER – I EN VÄSKA

Larmväskan innehåller kortläsare för tillkoppling och frånkoppling liksom 10 st förprogrammerade tags. I väskan finns också monteringsverktyg samt magnetfästen för både rörelsedetektorer och utomhussiren.

Manöverpanel, där du kan ändra i konfigurationen och utläsa händelseminne, medföljer. Panelen monteras dock inte utomhus utan lämnas kvar i väskan eller placeras inomhus. Externa antenner ansluts på förberedda genomförningar för att få bästa möjliga mottagning av både radiosignaler och GPRS.

Larmsändning kan ske till Larmcentral, med efterföljande åtgärd, eller till Kamic Security APP (anslutning till APP kräver dock strömförsörjning till centralapparaten). Väskans innehåll kan anpassas efter kundspecifika behov.

LARMVÄSKA FÖR INOMHUSBRUK

Med en larmväska för inomhusbruk larmar du snabbt och säkert tillfälliga objekt. Strömförsörjning tryggas av kraftfulla batterier med upp till tre års driftstid. Hör av dig, och kom igång tillsammans med våra experter!

SNABBT OCH ENKELT

KAMIC Securitys larmväska är utvecklad för snabb och enkel larmning av tillfälliga objekt som t.ex byggbodar, kontor och tillfälligt obebodda bostäder.

För att klara höga säkerhetskrav används genomgående Videofied®-produkter. Ingående utrustning har kraftfulla batterier med upp till tre års batteritid och kräver ingen nätanslutning. Väskan kan därför placeras överallt där GPRS -nät finns tillgängligt.

Ingående detektorer har inbyggd kamera och skickar ett 10 sekunder långt videoklipp när larmet löses ut. Videosekvensen ger snabba besked om larmet har utlösts av t.ex ett husdjur som passerat eller om orsaken är ett verkligt intrång.

KOMPLETT & SKRÄDDARSYTT

Larmväskan innehåller manöverpanel med LCD-display och inbyggd kortläsare. Panelen används för till- och frånkoppling av larmet men också för att ändra konfigurationen och utläsa händelseminnet.

I väskan finns också verktyg, monteringstejp och fästen för både rörelsedetektorer och utomhussiren. Externa antenner ansluts på förberedda genomförningar för att få bästa möjliga mottagning av både radiosignaler och GPRS.

Larmsändning kan ske till Larmcentral, med efterföljande åtgärd, eller till Kamic Security APP (anslutning till APP kräver dock strömförsörjning till centralapparaten). Innehållet i väskan kan anpassas efter varje behov.

VIDEOFIED INBROTTSLARM

Produkter som gör det möjligt att slå sig in på nya marknader. Förutom det klassiska skyddet för hus, hem och företag kan Videofied produkter även användas för utomhusskydd. Detta betyder att Videofied kan säkra svårtillgängliga platser, byggplatser och byggnadsställningar samt GPRS torn och nybyggnationer. Enkelt att installera tack vare trådlös teknik.

Videofied är ett komplett säkerhetssystem med ett stort antal detektorer och tillbehör som gör det möjligt att installeras på alla olika områden. Våra produkter kan köras helt sladdlöst tack vare GSM/GPRS-nätet samt batteridrift. Systemet kan även kopplas till ström och köras på IP ethernet.

Läs mer om produkterna på Videofieds hemsida, eller kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig med ditt larmsystem.

DETEKTION

MotionViewers-kamerorna är Videofied larmsystemets ögon, som låter er se och verifiera uppkomsten till alarmet.

CENTRALENHETER

Panelerna kommunicerar med detektorerna med RF-teknik och skickar sedan videos till larmcentralen via GSM/GPRS eller Ethernet.

SIGNAL

Signalera om pågående inbrott, och avskräck tjuven. Videofieds trådlösa sirener finns för både inom- och utomhusbruk.